Повече размери за по-добро покритие и уплътнение
Български
English
Снимка 1Снимка 23
 
Партньори

Партньори

„С и К Трейдинг” ООД е официален представител на фирма DEKS Industries Pty Ltd. Австралия за България и Източна Европа и единствен оторизиран дистрибутор за тръбните уплътнения в България. От 2003 г.DEKS е част от Skellerup Group и лидер на световния пазар на продуктите за изолиране и уплътняване на всякакви тръбни преминавания през покривни и други конструкции повече от 40 г. 

Благодарение на тясното ни сътрудничество с DEKS, имаме възможност във всеки един момент да предложим гъвкави решения и да реагираме своевременно на всякакви нужди. 20-годишната гаранция на продуктите, което „С и К Трейдинг” ООД предлага на тръбните уплътнения, е под пълното покритие на DEKS Австралия и е подкрепено с всички стандарти за качество. В допълнение, всички продукти на DEKS са преминали тестови изпитания за якост и издръжливост и не само отговарят на зададените критерии, а и ги надхвърлят, което е доказано с издадените сертификати.

Опитът, натрупан от взаимната работа между DEKS и “С и К Трейдинг” ООД е основата, на която градим бъдещото развитие и стремежа ни към все по-добро обслужване на клиентите ни, както в консултациите при избора на подходящо уплътнение, така и при техническата помощ относно монтажа и експлоатацията на продуктите.

Официален уеб-сайт на DEKS Industries Pty Ltd.: http://www.deks.com.au

Връзки

 

Адрес: Пловдив, България
Ул.: Дякон Иларион 5
Офис тел.: +359 32/ 519 266
Факс.: + 359 32/ 268 547
E-mail : office@sktradingbg.com

Къде сме ние